Dakdragers


Imperialen voor bedrijfstoepassingen

MultiGarage is dealer van KING-PING, Het stalen imperiaal !!

Het KING-PING logo, net als de imperiaal, is al vele jaren een begrip in Nederland, maar ook steeds meer in de landen om ons heen.

Stalen imperialen voor bedrijfstoepassingen

KING PING levert geperfectioneerde imperialen die voor nagenoeg alle vervoerswensen een passende en voordelige oplossing bieden. De imperialen zijn speciaal ontworpen voor toepassingen binnen het bedrijfsleven. KING PING bedrijfsimperialen zijn er voor nagenoeg ieder type bedrijfsauto tot 3500 kg.

Exportkwaliteit

De bedrijfsimperialen van KING-PING zijn uniek; ze hebben exportkwaliteit. KING-PING levert haar gerenommeerde imperialen in zowel binnen als buitenland.

Gebruik uw auto efficiënt
De aankoop van een imperiaal is een verantwoorde investering: voor een imperiaal van KING-PING betaalt u 'n paar procent van de nieuwwaarde van uw auto; het imperiaal levert u vervolgens een volumevermeerdering van ongeveer vijftig procent op! De bedrijfsimperialen van KING-PING zijn kwaliteitsproducten.

Spanbanden en veiligheid
Bij elk imperiaal leveren wij GRATIS twee spanbanden
Bovendien zijn de voorste en achterste ligger van onze imperialen voorzien
van een kunststof antislip bekleding.

Transportgemak
KING-PING bedrijfsimperialen zijn geschikt voor het transport van de meest uiteenlopende volumineuze producten. ladders en natuurlijk ook úw producten worden veilig en efficiënt vervoerd. Lengtes die niet in uw auto passen, transporteert u wel met een KING-PING imperiaal op uw auto!

Zwaarwegende voordelen
Over een imperiaal kunt u beter niet te licht denken. Het draagvermogen stelt hoge eisen aan een imperiaal. KING PING bedrijfsimperialen hebben daarom zwaarwegende voordelen. Onwrikbare montage op uw auto en degelijke bevestigingsmogelijkheden voor uw producten bieden u een veilig transport. Bovendien zijn de imperialen TUV gecertificeerd.

KING ALU

KING ALU is een nieuwe, zeer exclusieve lijn bedrijfsimperialen. Deze geanodiseerde aluminium imperiaal is van zeer goede kwaliteit en past op nagenoeg elke moderne bedrijfsauto. Door een stijlvolle, aerodynamische vormgeving is deze imperiaal met recht de KROON op uw auto.

Duurzaam
De KING ALU is van zeer hoogwaardige en duurzame kwaliteit. De aluminium uitvoering geeft uw imperiaal een lange levensduur.Daarnaast biedt deze imperiaal nog meer voordelen. Vanwege zijn lage eigengewichtmaakt u het laadvolume van uw auto groter. U houdt dan immers meer laadgewicht over voor uw materialen.

Topvorm
De KING ALU imperialen hebben een stijlvolle,aerodynamische vorm en zijn uiterst verfijnd afgewerkt. KING ALU heeft standaard aan de voorzijde een spoiler en aan de achterzijde een ergonomische laadrol.
De reflecterende achterzijde geeft de contouren van uw auto nog beter weer. En dat is wel zo veilig.

Flexibiliteit
De KING ALU biedt u optimale flexibiliteit. De imperiaal is semi-demontabel en daardoor snel te monteren. Voor nagenoeg elke moderne bedrijfsauto is een montagekit verkrijgbaar, die ook apart te bestellen is. Door deze samenstelling is het mogelijk om de imperiaal – ook na vele jaren – over te zetten op een ander type of merk bedrijfsauto.


Voor een advies op maat bent bij MultiGarage aan het juiste adres.