4 x 4 Onderhoud in Den Helder
Bij MultiGarage hebben wij een speciale band met terreinwagens. Door de jaren heen hebben wij zelf vele 4x4's als serviceauto's gehad die ons en onze klanten altijd trouw geholpen hebben. Ook hebben wij al aan vele verschillende terreinwagens mogen werken, waardoor we een ruime ervaring hebben opgedaan in dit segment. Met deze ervaring kunnen wij u optimaal helpen met het onderhouden of repareren van uw 4x4.
Kleine beurt

Bij een klein onderhoud worden alle vitale delen zoals banden, uitlaat, accu, schokdempers en remmen van de auto nauwkeurig onderzocht. De lampen worden bijgesteld, vloeistoffen bijgevuld en de olie en het oliefilter worden ververst / vervangen.
Afhankelijk van het type en de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het aantal kilometers dat u jaarlijks rijdt, adviseren onze specialisten u graag over het juiste onderhoud aan uw auto. Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan MultiGarage u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgaaf vooraf.

kijk ook eens op: www.multiclassics.nl


Grote beurt

Goed en regelmatig onderhoud aan uw auto is van cruciaal belang. Hiermee worden onaangename en dure verrassingen op het verkeerde moment voorkomen. Bij een grote onderhoudsbeurt worden diverse delen in, onder en om de auto en onder de motorkap nauwkeurig gecontroleerd en indien noodzakelijk vervangen. Bij de grote onderhoudsbeurt krijgt u van ons een gratis APK- keuring. De onderhoudsspecialisten van MultiGarage zijn door geavanceerde technische programma's, apparatuur en opleidingen in staat voor ieder merk en model auto's op de juiste kilometerstand, het benodigde onderhoud volgens het onderhoudsboekje uit te voeren. Hierbij wordt alleen gebruik gemaakt van producten die voldoen aan de fabrieksspecificaties.

Mocht blijken dat er (aan slijtage onderhevige) onderdelen vervangen moeten worden aan uw auto, dan kan MultiGarage u hiermee vrijblijvend en direct van dienst zijn. U ontvangt altijd een prijsopgaven vooraf.
Elke onderhoudsbeurt bij MultiGarage heeft een eigen tarief. Vraag naar de juiste prijs bij MultiGarage.